fbpx

Tavanele Extensibile

DSC9769-HDR-1024x768

Tavane extensibile Master Transilvania

0766559933

Atunci cand vorbim despre tavanele extensibile, trebuie sa ne gandim ca din cele mai vechi timpuri, oamenii au cautat solutii de decorare a tavanelor. La acea vreme, drapajele din diverse materiale textile, care mai de care mai pretioase, erau considerate ideale, desi, in timp, s-a dovedit ca acestea isi pierdeau din stralucire, se prafuiau, se decolorau sub actiunea razelor solare, si atunci, inlocuirea lor devenea si costisitoare.

In vremurile noastre, ajutati de tehnologie si imaginatie, avem tavanele extensibile-aceste sisteme care inchid pur si simplu spatiul ascunzand elementele structurale, si care permit sa ne punem amprenta personala asupra design-ului.

Acest sistem inovativ, ne atrage atentia tot mai des, atunci cand il intalnim in marile centre comerciale, magazine, piscine acoperite, restaurante, sali de evenimente si showroom-uri, si nu putem sa nu ne gandim cum ar arata acest tavan in living-ul nostru, in baia noastra, sau chiar in dormitorul nostru.

   Ce este de fapt, un tavan extensibil?

Tavanele extensibile sunt compuse din 2 elemente de baza: profilele cu rol de suport si membrana elastica.

Membrana elastica, este non-toxica, rezistenta la apa, lavabila, impermeabila la vapori, si usor de intretinut. Ea poate integra sisteme de ventilatie, sisteme de aer conditionat, sisteme de incendiu sau corpuri de iluminat.

Culoarea tavanului poate fi aleasa dintr-o paleta de 100 de culori, cu diferite efecte: mat, satinat, luciu-oglinda, metalic, pudrat, lucios, si translucid.

Monajul tavanelor se realizeaza cu usurinta, curat si ingrijit, fara eforturi din partea proprietarilor. Timpul de montaj este de o zi, sau o noapte( atunci cand situatia o cere) pentru lucrarile simple din spatiile rezidentiale, sau de cateva zile pentru lucrarile mai complexe.

   Tavanul Extensibil Luminos

Daca pana acum, am vorbit de tavanele extensibile ca si elemente care imbunatatesc aspectul unui spatiu, efectul luminos al tavanului creaza de fapt magia!

Acest efect luminos, este dat de un al treilea element component al tavanului, si anume, banda led.

Banda led folosita, are rolul de a reda lumina omogena, pentru acel efect “wow”, cand tot plafonul este complet luminat, si pe care desingerii de interior il adora.

Tavanul Extensibil Luminos Imprimat

Dorinta oamenilor de a fi aproape de natura este tot mai evidenta in ultima vreme…Cui nu-i place sa priveasca cerul, norii padurea, intr-o zi de vara? Toate eceste efecte, si multe altele, pot fi create aditional, prin imprimarea membranei elastice.

Iar la acest capitol, doar cerul este limita imaginatiei si creativitatii, pe care o avem fiecare dintre noi!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    0