fbpx

Corpurile de iluminat din BETON, o alegere sofisticata

3852-1

Pentru majoritatea oamenilor, termenul de “beton” si “ciment” sunt unul si acelasi lucru, cand de fapt, cimentul este un ingredient al betonului, si atunci, cand vorbim despre corpurile de iluminat termenul corect este…beton!

O lampa din beton reprezinta mult mai mult decat o lampa gri, atunci cand in decor intra mobila moderna minimalista si zugraveala fina a peretilor,  indepartandu-se de stilul industrial. Desi aceste corpuri de iluminat pot parea dure pentru o casa, aceste materiale sunt extrem de versatile, datorita porozitatilor naturale, organice, ale materialului, combinate cu lumina calda ce izvoraste din interiorul lampii, readuc echilibrul perfect, atat in spatiile rezidentiale cat si in cele de birou.

Orice spatiu are nevoie de un element care atrage atentia, iar datorita “greutatii” materialului, corpurile de iluminat din beton vor fi mereu puncte de focusare a atentiei. Atunci cand ele sunt combinate cu materiale naturale precum lemnul, efectul este garantat!

Modelele de corpuri de iluminat care ne-au inspirat sa scriem acest articol, le gasiti aici:

https://depozitled.ro/produs/corp-suspendat-din-beton-2/

https://depozitled.ro/produs/corp-suspendat-din-beton-si-fier-3/

https://depozitled.ro/produs/corp-suspendat-din-beton-si-lemn/

https://depozitled.ro/produs/corp-suspendat-din-beton-si-fier-2/

https://depozitled.ro/produs/corp-suspendat-din-beton-si-fier/

https://depozitled.ro/produs/corp-suspendat-din-beton/

https://depozitled.ro/produs/lampa-de-birou-din-beton-2/

https://depozitled.ro/produs/lampa-de-birou-din-beton-3/

In cazul in care doriti sa integrati aceste corpuri de iluminat intr-un decor aparte, ultimele tendinte in materie de design interior recomanda pardoseala din beton, sau chiar peretii din beton finisat.

 

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    0